Menu
|

.

.

7N60 Personal branding & coaching academy

Je gaat in een groep van 4 personen mee naar de Ardennen. Drie dagen staan in het teken van jouw identiteit, jouw eigenheid en wat jou heeft gemaakt tot wie je bent. Dit doen we zodat je jezelf nog beter kunt profileren in een professionele context. Gewoon in je huidige functie met je team, in het openbaar, tijdens een sollicitatiegesprek, als je jezelf moet ‘verkopen’, etc. Er is ook elke dag tijd voor een fikse wandeling in de prachtige omgeving om een en ander in te laten dalen. Je zult zeker verrast worden door jezelf en door nieuwe inzichten die je tijdens deze academy opdoet.

De 7N60 Communicatie academy

Wat dacht je ervan om in een groep van maximaal 8 personen, op een inspirerende plek in de Ardennen, onder begeleiding van professionals in drie dagen helemaal up-to-date te raken op het gebied van strategische communicatie. Nee, niet alleen theorie opsnuiven natuurlijk. Je gaat ook zelf – met ons altijd in de buurt – aan de slag met een concreet project waar jij in jouw werk mee aan de slag wilt (of moet of al bent), zoals een website, een communicatieplan, positionering e.d.

7N60 Writers Academy

Altijd al beter willen kunnen schrijven? Losser, meer met een eigen ‘handtekening’. Online, in presentaties of blogs? Wat beeldender of juist wat zakelijker? Heb je spontaan last van een writers block als die cursor op dat witte vel voor je staat te knipperen? We organiseren in mei en juni de eerste 7N60 Writers Academy in Loenen waarin je in twee dagen tijd intensief wordt begeleid en met een hele vracht aan zelfvertrouwen terugkomt op het gebied van schrijven. De Nobelprijs voor de literatuur kunnen we niet beloven, maar wel dat je voortaan weet hoe jij ‘op papier’ kunt vertellen en zeggen wat jij wilt zeggen. Op een manier die bij jou past. En bij de organisatie waar je nu werkt. Check.

De Writers Academy wordt gegeven door een ex-Volkskrant journaliste, een blogger van o.a. Bright.nl en een communicatie professional.

Kijk onderaan deze pagina voor de data van de 7N60 Academy’s in 2018

damaris@1967ERS.NLjoris@1967ERS.NL

7N60 Personal Branding & Coaching Academy             

In de Ardennen

16 – 18 april VOL

17 – 19 september (nog 4 plaatsen)

9 – 11 oktober (nog 4 plaatsen)

Kosten 2250 euro ex btw (volledig verzorgd)

 

 

 

 

 

 

 

7N60 Writers Academy

In Loenen a/d Vecht

23 mei en 7 juni (van 10-17 uur)

Nog 3 plaatsen beschikbaar

Kosten 995 euro ex btw

(inclusief lunch, hapjes en drankjes)


Internationale Personal Branding & Coaching Academy

In de Ardennen

13, 14, 15 november VOL

20, 21 en 22 november (nog 2 plaatsen)

Kosten 2250 euro ex btw volledig verzorgd

 

 

 

 

7N60 Academy’s

Ben je geïnteresseerd in één van onze academy’s en/of wil je mee? 

Jouw emailadres

Jouw telefoonnummer

Jouw naam

Laat hier eventueel een bericht voor ons achter

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!