Menu

.

.

7N60 Personal branding academy

De Personal Branding Academy komt nadat je een individueel traject bij ons hebt afgerond. Als jouw verhaal is opgetekend, als je jouw boodschappen in een mooi boekje hebt ontvangen. En nu?, denken sommigen dan. Hoe ga ik dit verhaal nu invlechten in sollicitatiegesprekken, op mijn LinkedIn profiel, een blog, een salespitch of op een podium? Dan is de PB Academy het antwoord op deze vraag. Tijdens de 3 -daagse zullen we ingaan op het uitdragen van jouw verhaal in door jouw gekozen situaties. Zowel mondeling als schriftelijk.

De sessies worden afgewisseld met lange wandelingen in de prachtige omgeving om een en ander nog eens in te laten dalen. De groep omvat maximaal 5 deelnemers. We organiseren deze Academy’s afwisselend in een weekend en doordeweeks. En afwisselend in Chamonix/Frankrijk en Esneux/Belgische Ardennen.

7N60 Writers Academy

Dan heb je de kernboodschappen van de organisatie voor je liggen. En je wilt ze ook gaan uitdragen in een offerte, op social media en in een presentatie. Maar hoe maak je ze je eigen? Hoe worden ze van jou? Hoe pas je ze toe in telkens andere situaties?

 

Tijdens een in-house Writers Academy is dit precies wat we doen. Je wordt in twee dagen tijd intensief begeleid en gaat met een hele vracht aan zelfvertrouwen terug op het gebied van schrijven. De Nobelprijs voor de literatuur kunnen we niet beloven, maar wel dat je weet hoe jij ‘op papier’ kunt vertellen en zeggen wat jij wilt zeggen. Op een manier die bij jou past. En bij de organisatie waar je nu werkt. En we durven zelfs te beloven dat je het zoveel makkelijker vindt dan je dacht. En dat je er nog lol in hebt gekregen ook. Check.

7N60 Pitch/Presentatie Academy

Dan heb je je kernboodschappen op een rijtje of de presentatie is af. En nu wacht dat podium op jou of dat belangrijke salesgesprek. Tijdens een Pitch/Presentatie Academy leren we jou om juist op deze momenten vol zelfvertrouwen tegemoet te kunnen zien. We helpen je in dit dagdeel op jezelf te vertrouwen, leren je en passant ook nog wat vaardigheden. Maar kern van deze Academy is vooral dat je heel helder weet wat je je toehoorders wilt vertellen. Dat je heel helder weet met welk boodschap je ze de bijeenkomst wilt laten verlaten. Hoe het effect van jouw presentatie precies past bij jou en wat jij wilt vertellen.

7N60 Personal Branding Academy’s            

Alle Personal Branding Academy’s zijn vol in 2019. Heb je interesse, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wie weet vinden een gaatje voor jou.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!