Menu

.

.

Wat dacht je ervan om deze zomer (die duurt bij ons van mei t/m oktober) in een groep van maximaal tien personen, op een inspirerende plek in de Ardennen, onder begeleiding van professionals helemaal up-to-date te raken op het gebied van strategische communicatie. Nee, niet alleen theorie opsnuiven natuurlijk. Je gaat ook zelf aan de slag met een concreet project waar jij in jouw werk mee aan de slag wilt (of moet of al bent). Ondertussen wordt er qua eten en drinken goed voor je gezorgd en heb je onderweg nog een hoop lol ook.

We ontvangen je op maandagochtend om 10 uur en op vrijdagmiddag 14 uur zwaaien we je weer uit. Je neemt een hoop extra bagage mee terug: zeer nuttige en concrete theoretische kennis op het gebied van communicatie en hoe je deze in de praktijk toepast in je werk. Dat project dat je hebt meegenomen is flink opgeschoten en misschien wel zelfs af. En je netwerk heb je uitgebreid met zeer nuttige (en hopelijk ook leuke en gezellige) contacten.

Kijk onderaan deze nieuwsbrief voor beschikbare data.

Het programma

Maandag staat in het teken van het fundament van alle communicatie: het message house. Wat zijn de kernboodschappen en sub-boodschappen die je wilt/moet communiceren. Hoe bouw je een message house zo op dat je alle andere communicatie daaraan kunt ontlenen. Ervoor zorgt dat communicatie-uitingen consistent zijn en dat iedereen met dezelfde mond het woord belijdt.

Dinsdag gaat het over ‘echtheid’ in de communicatie. Alleen dán is het effectief, komt het over, krijg je het gewenste resultaat. Maar hoe laat je die echtheid het beste zien? Hoe maak je dat wat impliciet is expliciet? En, niet onbelangrijk, wat laat je van jezelf zien? 

Woensdag hebben we het over zelf communiceren. Hoe houd je de regie in het gesprek? Je kunt ook kiezen uit diverse workshops vandaag op het gebied van schrijven, beeldtaal en hulp bij het budgetteren of je begroting (mocht je ondernemer zijn). 

Donderdag werk je aan de case die je hebt meegenomen. De afgelopen dagen heb je daar ook al aan gewerkt, alleen en onder onze begeleiding, maar vandaag ga je met je opgebouwde kennis een volgende slag maken. En ’s middags – nadat we je uiteraard ook een presentatietraining hebben gegeven – presenteer je jouw project aan de groep. Dat zul je tenslotte ook weer moeten doen als je terug bent op kantoor.

Vrijdag komt alles samen en zetten we de puntjes op de i. We gaan ons gezamenlijke netwerk activeren. Wie heeft behoefte aan wat? Wie kent precies de juiste persoon voor de mede-deelnemer die kan wat hij/zij zoekt? We gaan voor het Pippi effect: 3×3=12 En dan zwaaien we jullie uit.

What you get

# In één week, 9 blokken met afwisselend theorie en toepassing in de praktijk (case die je hebt meegenomen)

# Ochtendprogramma van 8.30 – 12.00 uur | Lunch/vrije tijd van 12.00 – 15.00 uur | Middagprogramma van 15.00 uur – 19.00 uur | Diner 20.30 uur | Daarna eigen tijdsbesteding

# Onderkomen in een prachtig huis in de Ardennen. Volledige catering.

# Persoonlijke begeleiding van professionals. En leren van vakgenoten.

# Netwerk van elkaar activeren.

# Kosten: 2500 euro ex BTW

7N60 Academy weken

05.06.17 – 09.06.17 vol

12.06.17 – 16.06.17 vol

03.07.17 – 07.07.17 vol

24.07.17-28.07.17 vol

28.08.17 – 01.09.17 nog 8 plaatsen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!