Menu

.

.

7N60 Personal branding & coaching academy

Je gaat in een groep van 4-5 personen mee naar de Belgische Ardennen of naar het Franse Chamonix. Drie dagen staan in het teken van jouw identiteit, jouw eigenheid en wat jou heeft gemaakt tot wie je bent. Dit doen we zodat je jezelf beter kunt profileren in een professionele context. In je huidige functie met je team, in het openbaar, tijdens een sollicitatiegesprek, als je jezelf moet ‘verkopen’, etc. Er is ook elke dag tijd voor een fikse wandeling in de prachtige omgeving om een en ander in te laten dalen. Je zult zeker verrast worden door jezelf en door nieuwe inzichten die je tijdens deze academy opdoet.

Deze academy bestaat uit 2 individuele sessies van 2 uur voorafgaand aan de Ardennen/Chamonix. 3 dagen met de groep in België/Frankrijk. En 1 individuele sessie van 2 uur na de academy. Na afloop ontvang je een boekje waarin we jouw verhaal in woord en beeld hebben opgetekend. Kijk op de pagina ‘personal branding’ voor meer informatie over dit traject.

7N60 Writers Academy

Altijd al beter willen kunnen schrijven? Losser, meer met een eigen ‘handtekening’. Online, in presentaties of blogs? Wat beeldender of juist wat zakelijker? Heb je spontaan last van een writers block als die cursor op dat witte vel voor je staat te knipperen? We organiseren in mei en juni de eerste 7N60 Writers Academy in Loenen waarin je in twee dagen tijd intensief wordt begeleid en met een hele vracht aan zelfvertrouwen terugkomt op het gebied van schrijven. De Nobelprijs voor de literatuur kunnen we niet beloven, maar wel dat je voortaan weet hoe jij ‘op papier’ kunt vertellen en zeggen wat jij wilt zeggen. Op een manier die bij jou past. En bij de organisatie waar je nu werkt. Check.

De Writers Academy wordt gegeven door een ex-Volkskrant journaliste, een blogger van o.a. Bright.nl en een communicatie professional.

Kijk onderaan deze pagina voor de data van de 7N60 Academy’s in 2018

damaris@1967ERS.NLjoris@1967ERS.NL

7N60 Personal Branding & Coaching Academy             

In de Ardennen

Ardennen: 18 – 22 maart 2019 (nog 5 plaatsen)

                       8 – 12 april 2019 (nog 5 plaatsen)

                     13 – 17 mei 2019 (nog 5 plaatsen)

Ardennen: 16 – 20  september 2019 (nog 5 plaatsen)

Kosten 2000 euro ex btw (volledig verzorgd)

7N60 Personal Branding & Coaching Academy

Chamonix/Mont Blanc


Chamonix: 18 – 20 juni (nog 4 plaatsen)

Chamonix: 8 – 10 oktober 2019 (nog 4 plaatsen)

Chamonix 2250 euro ex btw (en incl. vluchten)

(volledig verzorgd)

7N60 Academy’s

Ben je geïnteresseerd in één van onze academy’s en/of wil je mee? 

Jouw emailadres

Jouw telefoonnummer

Jouw naam

Laat hier eventueel een bericht voor ons achter

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!