Menu

Klanten

logo-zalando

 Zalando

7N60 is sinds maart 2015 het corporate PR bureau voor Zalando in Nederland. Onze werkzaamheden zijn het proactief zoeken naar PR mogelijkheden, vragen van journalisten te beantwoorden, persreizen te begeleiden en het Benelux team waar mogelijk te ondersteunen op het gebied van PR en communicatie. Daarnaast begeleiden we de Nederlandse directeur bij optredens in het openbaar en bereiden we haar ook gedegen hierop voor. Zalando is dé fashion webshop in Europa.

logo-ced

CED

7N60 werkt sinds 2012 voor CED. We hebben de teksten voor de nieuwe website geschreven, we schrijven verschillende inhoudelijke papers, creëren content voor de website en andere media en begeleiden de directeur bij optredens in de pers.

CED is de schadespecialist van Europa. CED biedt klanten – verzekeraars en eigen risicodragers – deskundige en vernieuwende oplossingen om schades efficiënt af te handelen en de klantbeleving te versterken. CED behandelt ongeveer een miljoen schadeclaims met een totale schadelast van ruim 2,5 miljard euro.

 

logo-usg-e1432040008374

  

USG People

7N60 werkt al sinds 2005 voor USG People. Wij ondersteunen de organisatie op een verscheidenheid aan communicatievraagstukken: PR voor de directie, ghostwriting, schrijven van content voor het intranet, mediatrainingen, voorbereiden op presentaties.

USG People is de holding waaronder onder meer de volgende merken van uitzendorganisaties vallen: USG Professionals, Start People, Unique, Secretary Plus.

logo-scratch

Scratch Books

Scratch Books is een uitgever van graphic novels en stripboeken. Het geeft prachtige boeken uit voor de liefhebber van kwalitatief, hoogwaardige, goed verzorgde boeken. Scratch zag in mei 2014 het levenslicht. Inmiddels heeft het bedrijf in zijn korte bestaan al heel wat fraaie boeken uitgegeven. Wij helpen Scratch met publiciteit.

 

logo-schoevers

Schoevers

Sinds 2010 is 7N60 het PR- en communicatiebureau voor Schoevers. We zijn verantwoordelijk voor het PR-beleid, het vertalen van de marketingstrategie naar communicatie en PR, het schrijven van de teksten voor de website, maken filmpjes en videoverslagen voor online gebruik, zijn lid van het kernteam bij de herijking van de nieuwe onderwijsvisie, verantwoordelijk voor de social media kanalen van Schoevers en ondersteunen de directie bij crisiscommunicatie. Schoevers is al 103 jaar hét particuliere opleidingsinstituut in Nederland voor management ondersteuners.

 

logo-eredivisie

Eredivisie

7N60 Communicatie is de vaste communicatiepartner van OldStars, een van de maatschappelijke programma’s van de Eredivisie. Samen met partnerbureau most remarkable hebben we de ‘Walking Football’ voetbalvariant voor zestigplussers vormgegeven. Met als een van de belangrijkste opdrachten de lancering van Oldstars.nl, de officiële website die vanaf eind maart online is. Naast het creëren en onderhouden van de website is 7N60 Communicatie op meer vlakken actief voor OldStars. Zo zijn we bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de invulling van de social media kanalen van OldStars en ondersteunen we de organisatie zowel strategisch als uitvoerend. De komende periode gaat 7N60 zich inzetten om heel Nederland kennis te laten maken met OldStars.

logo-samen

Samen naar een veiliger sportklimaat

7N60 is sinds 2012 de partner in het programma ‘Samen naar een veiliger Sportklimaat’. Dat programma wordt aangevoerd door NOC*NSF (onze opdrachtgever) samen met de KNVB en de KNHB en waarbij ruim 30 sportbonden zijn aangesloten. Doel van het door het ministerie van VWS geïnitieerde programma is gewenst gedrag op de sportvelden te stimuleren en ongewenst gedrag te voorkomen en aan te pakken.

Voor Veilig Sportklimaat maken we een periodiek e-magazine waarin actuele onderwerpen en thema’s aan bod komen. Ook ondersteunen we verschillende deelprogramma’s.

 

Logo Startpeople 7N60 communicatie

Start People

7N60 ondersteunt de marketingafdeling van Start People op vele manieren. We schrijven papers, persberichten en andere copy voor externe en interne doelgroepen. We ondersteunen verschillende marketinginitiatieven, zoals de samenwerking met het mediaplatform Wendy en de FD Mediagroep.

In Nederland is Start People met 130 vestigingen en een landelijke dekking een van de grootste, toonaangevende dienstverleners op het gebied van flexibele arbeid.

 

logo-knvb

 

 

KNVB

Nadat we de KNVB al eerder hielpen met het meiden- en vrouwenvoetbal neer te zetten als een geweldige sport voor meiden (een paar jaar geleden was dat nog nodig…), werken we nu met de voetbalbond samen op het thema Sportiviteit & Respect. Een belangrijk thema waarin duidelijke communicatie en transparantie van groot belang is.

alfen logo  icu logo

Alfen / ICU

Alfen is toonaangevend producent en ontwikkelaar van onder andere transformatorstations. ICU, als onderdeel van Alfen, ontwikkelt oplaadpunten voor elektrische auto’s. Alfen en ICU staan in het middelpunt van de huidige energietransitie.

7N60 verzorgt de communicatie- en PR-strategie en voert deze ook uit. 

logo-mmit

MMIT

MMIT is een vooraanstaand specialist op het gebied van lead management, CRM en infrastructuur en Business Intelligence. Het internationaal opererende bedrijf, met een hoofdkantoor in Amsterdam, opereert op het sijvlak van IT en marketing. 7N60 ondersteunt het bedrijf op het gebied van PR en free publicity.

logo-manshaving

Manandshaving.nl

Wie van scheren een bijzondere persoonlijke ervaring wil maken, komt al snel uit bij de webshop van manandshaving.nl. Daar vind je hoogstaande scheermessen, bijzondere scheerschuim, speciale scheermessen voor kale hoofden en meer. Veel meer.

7N60 ondersteunt mandandshaving.nl met PR activiteiten.

webprint logo

Webprint

Webprint.nl maakt herinneringen tastbaar. Bij Webprint kun je terecht voor al je fotoproducten: fotoboeken, posters, foto’s op canvas doek, aluminium of plexiglas, kaarten, mokken of ‘ouderwets’ ontwikkelde foto’s. 

7N60 gaat voor webprint aan de slag met een communicatiestrategie en daarnaast zullen we ook de PR gaan verzorgen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!