Menu

Personal Branding

Bekijk in het ene filmpje van een paar minuten hoe onze filosofie klinkt. Het andere filmpje is een korte impressie van onze presentatie op het podium bij Boom Chicago voor VNONCW over Personal Branding en Coaching.

Video Personal branding en Coaching  en  Video presentatie VNONCW

damaris@1967ERS.NL joris@1967ERS.NL

Volg ons ook op Facebook

Personal branding en coaching?

We zijn het niet gewend in Nederland. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg is niet voor niets een van onze uitdrukkingen. Maar het wordt steeds belangrijker om je te onderscheiden. Er zijn er zoveel met dezelfde achtergrond, hetzelfde cv, dezelfde ervaring. Het verschil ben jij en hoe kun je dat het beste uitdragen?

Waarom doen mensen een Personal Branding & Coaching traject bij ons? 1) als ze in between jobs zijn 2) bedenken dat ze door gehobbeld zijn in hun loopbaan, maar de volgende stap bewuster willen zetten naar een baan die echt bij hen past 3) leidinggevende zijn en daar meer inkleuring aan willen geven 4) telkens conflicten hebben met een bestuur/directie en willen weten hoe dat nou komt 5) in bepaalde situaties niet goed hun mannetje/vrouwtje kunnen staan 6) geconfronteerd worden met een beeld van zichzelf dat niet klopt met het beeld dat ze van zichzelf hebben 7) zichzelf in netwerken niet presenteren op een manier die recht doet aan wie ze zijn….

Personal branding gaat bij ons niet over op een podium staan, vloggen of een interview in de krant. Het gaat wel over hoe je overkomt in een 1-op-1 situatie. Kan je van jezelf laten zien wat je wilt laten zien? Krijgt die ander nu het beeld van jou dat klopt bij wie jij bent? Daar start het mee, in die situaties. Of die nu privé of zakelijk zijn. En uiteraard ook als je voor je team of een groep staat. 

Het is onze filosofie dat alles waardevol wordt als je jezelf kunt meenemen in een situatie. Dat je het zelf ook verdient om beter te laten zien wie je bent en waarvoor mensen/opdrachtgevers/werkgevers bij jou zouden moeten aankloppen en niet bij een ander. Eigenlijk dat je het ook jezelf moet gunnen om meer uit te dragen wie je bent en waar je voor staat. Op een manier die bij jou past. Die comfortabel voelt. Maar dat dit vaak niet lukt. Dat er vaak belemmeringen zijn die ervoor zorgen dat je toch niet jezelf bent of bent geweest. En dat voelt eigenlijk nooit goed.

In ons traject tekenen we jouw verhaal op in woord en beeld, in een mooi boekje. Dit boekje zal verder dienen als jouw kompas.

ONS EERSTE BOEK KOPEN?

In ons boek gaat het erom dat je meer vertrouwen krijgt om ECHT jezelf te zijn; op het werk, thuis en in de kroeg. Omdat je dan simpelweg meer waarde kunt toevoegen.  Op een zelfbewustere manier – met minder spanning, negatieve energie en getob – werken en leven. Op een manier die bij jou past, die jou recht doet. Niet de rol die je misschien aanneemt. Niet met in je achterhoofd wat anderen wel niet van je denken.

We geven 32 inzichten die je op een radicaal andere manier naar jezelf en anderen leert kijken. Waardoor je aangenaam verrast zult worden door jezelf. Waarbij het erom gaat dat je niet hoeft te veranderen, integendeel. Je kunt juist meer op jezelf vertrouwen dan je denkt.

Bestel ons boek in onze WEBSHOP en je hebt ‘m binnen een paar dagen in huis. 

 Wat kun je van ons verwachten?

Individueel traject van 3 maanden (plus eventueel begeleiding erna) We doen 4 sessies van 2 uur waarin we zullen duiken in jouw leven, persoonlijkheid, vastlopers, belemmerende overtuigingen, passie en jouw coachingsvraag. Dit ben je niet meer gewend te doen en zeker niet met mensen die je niet kent en die op een andere manier doorvragen. En zaken mogelijk in een ander daglicht zetten. Na afloop van dit traject krijg je een boekje waarin we jouw verhaal in woord en beeld hebben vastgelegd. Voor velen blijkt dit  jaren erna nog altijd waardevol en werkt het als een persoonlijk kompas.

Individueel traject met management team van 3 maanden (plus eventueel begeleiding erna) Zelfde als hierboven, alleen dan zullen we ook meer aandacht hebben voor het uitdragen van organisatiedoelstellingen.

7N60 Personal Branding Academy Je doet met een groep van 5 personen 3-5 dagen in de Ardennen een traject. De coachsessies worden afgewisseld met wandelingen om beter touch base te maken. We nemen ook de tijd om te oefenen met een presentatie, sollicitatiegesprek of andere situatie waarin je jezelf echt wilt kunnen ‘meenemen’. Omdat we meer tijd met elkaar doorbrengen kunnen we ook live ingaan op wat er gebeurt en je real time tot nieuwe inzichten laten komen. 

Boek(en) of heb je andere vraag?

Jouw emailadres

Jouw telefoonnummer

Jouw naam

Laat hier eventueel een bericht voor ons achter

Op het podium

 Je kunt ons boeken om een serieuze en zeker ook humorvolle presentatie te komen geven over ‘Echt jezelf zijn: thuis, op het werk en in de kroeg‘.

In de Westerse samenleving moeten we voortdurend aan onszelf sleutelen. Anders krijgen we die baan niet, neemt onze partner de benen en worden we niet gewaardeerd. Hoe vaak hoor je niet op een dag: Ik moet aan mezelf werken. Wij pleiten ervoor om hier onmiddellijk mee op te houden. Je bent gewoon helemaal goed zoals je bent en ga daar nou eens de focus op leggen. Nee, niet perfect inderdaad, maar dat is niemand. Het heeft geen zin naar perfectie te streven. Naar een andere ik.

We lopen langs de 32 inzichten uit ons boek. Je wordt je bewuster van jezelf. Bewuster van anderen. Bewust in de momenten. Je krijgt een duwtje in je rug krijgt. En daarna ga je zelf verder lopen. In de richting en het tempo die bij jou passen. Je gaat zien dat je je eigen obstakel bent geweest. En dat het antwoord niet in allerlei boeken en buiten jezelf ligt, maar in jezelf. Hoe maf dat ook moge klinken.

Online coaching

We bieden je tussentijds en na afloop van een Personal Branding en Coaching traject ook nog online ondersteuning. Na afloop van een traject begint het feitelijk pas en juist dan wil je soms nog bij ons terecht kunnen. Dat kan face-to-face en online uiteraard.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!