Menu

Personal Branding

Op 2 oktober stonden we op het podium bij Boom Chicago in Amsterdam om te vertellen wat Personal Branding en Coaching je kan brengen. In het ene filmpje leggen we in een paar minuten uit wat onze filosofie is en de andere is een korte impressie van onze presentatie bij VNONCW.

Video Personal branding en Coaching  en  Video presentatie VNONCW

damaris@1967ERS.NL joris@1967ERS.NL

Volg ons ook op Facebook

Personal branding en coaching?

In tijden waarin identiteit, eigenheid, profilering en positionering  belangrijker worden is het waardevol om stil te staan bij de eigen ‘merkwaarde’ of anders gezegd bij jouw ‘personal branding’ en dat van de organisatie waar je werkt. Of ben je misschien ‘in between jobs’ geraakt en voel je daarmee extra de behoefte om eens te kijken naar jouw toegevoegde waarde en hoe je dat het beste uit kunt dragen?

Klopt het beeld dat anderen van jou hebben wel?
Waarmee onderscheid je je van een ander? Van een andere directeur? Wat heeft jou gevormd? Waarin maak jij het verschil? Waarover wil jij op een podium spreken? Klopt het beeld dat anderen van jou hebben met het beeld dat je van jezelf hebt? Hoe kun je jezelf het beste presenteren, als individu, in je huidige baan en in volgende posities? En hoe draag je het beste uit waar jouw organisatie voor staat?

 

 

 Jezelf zijn in de professionele context
In een Personal branding en coaching traject ga je op zoek naar thema’s, life/work changing moments en onderwerpen die kenmerkend zijn voor jouw persoonlijkheid, jouw manier van werken en jouw houding in het leven. Dit plaatsen we allemaal in een professionele context.

En het stopt niet na een traject
En natuurlijk helpen we je na dit traject ook om het daadwerkelijk te gaan doen, gedurende 3 jaar is onze ervaring: in bijvoorbeeld een belangrijke presentatie, bijeenkomst, interview in media, sparringspartner bij netelige kwesties, etc. Uiteindelijk gaat het erom ervoor te zorgen dat je alert blijft en de kansen steeds beter gaat herkennen om jezelf op de beste manier te presenteren en je ‘mannetje’ of ‘vrouwtje’ te staan.

ONS BOEK

Echt jezelf zijn thuis, op het werk en in de kroeg

In ons boek gaat het erom dat je meer vertrouwen krijgt om ECHT jezelf te zijn; op het werk, thuis en in de kroeg. Omdat je dan simpelweg meer waarde kunt toevoegen.  Op een zelfbewustere manier – met minder spanning, negatieve energie en getob – werken en leven. Op een manier die bij jou past, die jou recht doet. Niet de rol die je misschien aanneemt. Niet met in je achterhoofd wat anderen wel niet van je denken.

We geven 35 inzichten die je op een radicaal andere manier naar jezelf en anderen leert kijken. Waardoor je aangenaam verrast zult worden door jezelf. Waarbij het erom gaat dat je niet hoeft te veranderen, integendeel. Je kunt juist meer op jezelf vertrouwen dan je denkt.  Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in hieronder en ontvang de eerste twee hoofdstukken in je mailbox.

 Wat kun je van ons verwachten?

Individueel traject van ongeveer 3 maanden (plus nog begeleiding erna indien gewenst) We doen vier sessies van twee uur waarin we zullen duiken in jouw leven, persoonlijkheid, vastlopers, belemmerende overtuigingen, passie en jouw coachingsvraag. Dit ben je niet meer gewend te doen en zeker niet met mensen die je niet kent en die op een andere manier doorvragen. En zaken mogelijk in een ander daglicht zetten. Na afloop van dit traject krijg je een powerpoint waarin we jouw verhaal in woord en beeld hebben vastgelegd. Voor velen blijkt dit  jaren erna nog altijd een waardevol document waar ze veel aan hebben.

Individueel traject met management team van ongeveer 3 maanden (plus nog begeleiding erna indien gewenst) Zelfde als hierboven, alleen dan zullen we ook meer aandacht hebben voor het uitdragen van organisatiedoelstellingen.

7N60 Personal Branding Academy in de Ardennen. Je gaat met een groep van maximaal 5 personen 3-5 dagen in de Ardennen een traject doen. De coachsessies worden afgewisseld met wandelingen in de natuur om beter touch base met jezelf te maken. We hebben deze dagen ook de ruimte en de tijd om in de praktijk te oefenen met een aankomende presentatie, sollicitatiegesprek of andere situatie waarin je jezelf echt wilt kunnen ‘meenemen’. Omdat we meer tijd met elkaar doorbrengen kunnen de coaches ook in live situaties ingaan op wat er gebeurt en je in de dagelijkse praktijk tot nieuwe inzichten te laten komen. Dit werkt zeer verhelderend en werkt erg goed voor de langere termijn.

Ons boek, ons boeken voor presentatie of heb je andere vraag?

Jouw emailadres

Jouw telefoonnummer

Jouw naam

Laat hier eventueel een bericht voor ons achter

Op het podium

Je kunt ons boeken om op een congres of bijeenkomst met medewerkers een serieuze en zeker ook humorvolle presentatie te komen geven over ‘Echt jezelf zijn: thuis, op het werk en in de kroeg‘.

In de Westerse samenleving moeten we voortdurend aan onszelf sleutelen. Anders krijgen we die baan niet, neemt onze partner de benen en worden we niet gewaardeerd. Hoe vaak hoor je niet op een dag: Ik moet aan mezelf werken. Wij pleiten ervoor om hier onmiddellijk mee op te houden. Je bent gewoon helemaal goed zoals je bent en ga daar nou eens de focus op leggen. Nee, niet perfect inderdaad, maar dat is niemand. Het heeft geen zin naar perfectie te streven. Naar een andere ik. Wat het je oplevert?

We tippen langs een aantal van onze 35 inzichten uit ons boek. Je wordt je bewuster van jezelf. Bewuster van anderen. Bewust in de momenten. Je krijgt een duwtje in je rug krijgt. En daarna ga je zelf verder lopen. In de richting die bij jou past. En in het tempo dat bij jou past. Je gaat zien dat je je eigen obstakel bent geweest. En dat het antwoord niet in allerlei boeken en buiten jezelf ligt, maar in jezelf. Lekker makkelijk uiteindelijk. Hoe maf dat ook moge klinken.

 

Online coaching

We bieden je tussentijds en na afloop van een Personal Branding en Coaching traject ook nog online ondersteuning. Na afloop van een traject begint het feitelijk pas en juist dan wil je soms nog bij ons terecht kunnen. Dat kan face-to-face en online uiteraard.

Ons eerste boek is uit. Bestel hem nu! Vòòr Sinterklaas in huis.

Ons eerste boek is uit. Bestel hem nu! Vòòr Sinterklaas in huis.

What makes Millenials tick? Ask 7N60…

What makes Millenials tick? Ask 7N60…

Een klein beetje méér Bokito graag…

Een klein beetje méér Bokito graag…

Je kunt nou eenmaal niet alles selluf

Je kunt nou eenmaal niet alles selluf

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!