Menu

Wat wij doen

WAT D0ET 7N60 C0MMUNICATIE

7N60 is een volwaardig Communicatiebureau dat allround is, maar ook een combinatie van een aantal specialismen in huis heeft. Ons team heeft jarenlange ervaring in de journalistiek, in de corporate wereld, in de sport en binnen communicatiebureau’s. We staan met onze poten stevig in 2018. En kunnen we iets niet of weten we iets niet, dan hebben we inmiddels een mooi netwerk van professionals waarmee we samenwerken en van kunnen leren.

Gebruik de slider hieronder om meer te weten te komen over onze specialismen: Strategische communicatie, Mediatrainingen, Personal Branding en Coaching, Crisiscommunicatie- en management,  Copywriting, Mediaproducties. 

Strategische communicatie

Uiteindelijk gaat het erom in de communicatie te vatten waar het om gaat. Het impliciete expliciet te maken. Goed te luisteren. Te kijken. Veel vragen te stellen. En dan een coherente aanpak op te stellen. Systematisch werkend naar het gewenste resultaat. In de afgesproken tijd. We doen dit voor nationale en internationale klanten.

 

Mediatrainingen

Ondanks de vragen, ondanks een camera en ondanks de tijdsdruk toch je verhaal voor het voetlicht kunnen brengen. Dat is voor de meeste mensen een beproeving. Tijdens een mediatraining trainen we woordvoerders, directeuren en CEO’s, maar ook bijvoorbeeld documentairemaaksters die plotseling bij Pauw aan tafel mogen schuiven. Hoe vertel je jouw verhaal op de beste manier? Hoe blijf je sympathiek overkomen ondanks de druk? Met onze jarenlange ervaring in de journalistiek (kranten, radio en TV) én binnen (grote) corporate bedrijven weten we hoe het voor beide kanten werkt. Als woordvoerders in crises (en in goede tijden) hebben we zelf ook met het bijltje gehakt. We weten dus waar we het over hebben.

Personal branding

Je bent CEO van een organisatie. Je treedt naar buiten in je huidige baan, maar je bent natuurlijk meer dan deze huidige baan. Je neemt jezelf mee, de ervaringen die je misschien opdeed als kind, keuze voor je studie, thema’s die je belangrijk vindt in het leven, inspirators, ‘life changing moments’ in je werkend leven. Je bent inmiddels een rolmodel. In een personal branding traject brengen we dit allemaal samen in jouw verhaal. Een verhaal dat je kunt gebruiken op verschillende ‘podia’: intern, in zakelijke gesprekken, tijdens het netwerken, in interviews of bij het kiezen van congressen waar je wilt spreken.

Crisiscommunicatie en management

Een recall die op de loer ligt, dreigend faillissement, negatieve publiciteit, reputatieschade. Het is de nachtmerrie van elke organisatie. Het klinkt misschien raar, maar óns hart gaat dan sneller kloppen. Omdat we dan het verschil kunnen maken. De rust terug kunnen brengen en aan ‘damage control’ kunnen gaan doen.

Copywriting

Als oud-journalisten doe je toch niets liever dan mooie verhalen optekenen die graag worden gelezen. Dat doen we dus nog altijd heel graag. Of het nou gaat om ghost writing voor een CEO; relevante en interessante content vinden binnen een organisatie, het optekenen en delen op verschillende relevante kanalen; schrijven van papers en andere content voor b2b-kanalen; schrijven van teksten voor websites en social media; journalistieke producties. We draaien er onze hand niet voor om.

Mediaproducties

De laatste jaren is het steeds belangrijker geworden om heel gericht je doelgroep te bereiken. Hoe gerichter hoe beter. Hoe specifieker en inhoudelijker, hoe interessanter die doelgroep de informatie opneemt. We maken papers, tijdschriften, kranten, e-zines, portals en websites bijvoorbeeld waarmee we bepaalde doelgroepen succesvol bereiken en bedienen namens onze klanten.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!