Menu
|

Partners

 

Most Remarkable

Most Remarkable en 7N60 gaan heel lang terug, zo’n tien jaar. Het is onze creatieve partner, sparringspartner en soms heerlijk dwarse partner. En daar houden we van. Altijd met echt goede ideeën. We werken regelmatig samen op klanten, als het gaat om campagnes, vormgeven en bouwen van websites, huisstijlen, bladen maken en nog zo veel meer. Het is gewoonweg geen standaard reclamebureau, design bureau of marketing bureau.

https://www.mostremarkable.nl/

 

Cosmo

 

Cosmo is onze vertrouwde partner als we een event mogen organiseren en daarbij de best (opgeleide) gastvrouwen en gastheren willen inzetten. Succes verzekerd. Altijd super professioneel met hun zogeheten ‘high five’ mentaliteit. 

http://www.wearecosmo.com/

 

 

 

 

De vergaderstoel

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bijeenkomst en weet je niet waar je moet beginnen? Stop dan maar hier, want dit is wat ons betreft the place to be. Snel, sympathiek, origineel en gewoon top!

De Vergaderstoel helpt je bij het vinden van de perfecte locatie voor iedere bijeenkomst. Het leuke is, het is gratis. Echt.

Kijk opwww.devergaderstoel.nl voor meer informatie en reserveringen.

 

Le Barrage

Dit stukje dal van de Ourthe, het authentiek dorpje Hony dat nauwelijks toerisme kent, het sfeervolle en volledig (professioneel) ingerichte ruime huis op een magische plek; het heeft ’t allemaal. Zo’n 17 km onder Luik, de stad waar we van zijn gaan houden.

Dit is ook waar de 7N60 Academy is gevestigd een aantal weken per jaar. Tot ieders vreugde.

https://aubergelebarrage.blogspot.nl/

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!