Menu

Partners

 

HazenbergHoefsloot

7N60 en HazenbergHoefsloot gaan al heel lang terug. Je beste partner voor grafische opdrachten, magazines, brochures, ontwerpen en bouwen van websites, gepersonaliseerde relatiegeschenken en meer. Transparant in wat kan en niet kan, altijd op tijd en helder in de communicatie. Waanzinnige professionals en zeer prettig om mee te werken.   

 

Cosmo

 

Cosmo is onze vertrouwde partner als we een event mogen organiseren en daarbij de best (opgeleide) gastvrouwen en gastheren willen inzetten. Succes verzekerd. Altijd super professioneel met hun zogeheten ‘high five’ mentaliteit. 

http://www.wearecosmo.com/

 

 

 

 

Bartmanzboot

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bijeenkomst en weet je niet waar je moet beginnen? Stop dan maar hier, want dit is wat ons betreft the place to be. Snel, sympathiek, origineel en gewoon top! Met geweldige catering en sympathieke gastheer – hoe kan het ook anders – Bart Huisinga.

www.bartmanzboot.nl

 

L’Honneux

Dit stukje dal van de Ourthe, het authentiek dorpje Hony dat nauwelijks toerisme kent, het sfeervolle en volledig (professioneel) ingerichte ruime huis op een magische plek; het heeft ’t allemaal. Zo’n 17 km onder Luik, de stad waar we van zijn gaan houden.

Dit is ook waar de 7N60 Academy is gevestigd een aantal weken per jaar. Tot ieders vreugde.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!