Menu

Personal Branding

ONS BOEK: ECHT JEZELF ZIJN

In ons boek gaat het erom dat je meer vertrouwen krijgt om ECHT jezelf te zijn; op het werk, thuis en in de kroeg. Omdat je dan simpelweg meer waarde kunt toevoegen.  Op een zelfbewustere manier. Op een manier die bij jou past, die jou recht doet. Niet de rol die je misschien aanneemt. Niet met in je achterhoofd wat anderen wel niet van je denken.

Personal branding?

We zijn het niet gewend in Nederland. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg is niet voor niets een van onze uitdrukkingen. Maar het wordt steeds belangrijker om je te onderscheiden. Er zijn er zoveel met dezelfde achtergrond, hetzelfde cv, dezelfde ervaring. Het verschil ben jij en hoe kun je dat het beste uitdragen?

Waarom mensen een Personal Branding traject bij ons doen:

 • als ze in between jobs zijn;
 • bedenken dat ze door gehobbeld zijn in hun loopbaan, maar de volgende stap bewuster willen zetten naar een baan die echt bij hen past;
 • leidinggevende zijn en daar meer inkleuring aan willen geven;
 • telkens conflicten hebben met een bestuur/directie en willen weten hoe dat nou komt;
 • in bepaalde situaties niet goed hun mannetje/vrouwtje kunnen staan;
 • geconfronteerd worden met een beeld van zichzelf dat niet klopt met het beeld dat ze van zichzelf hebben;
 • zichzelf in netwerken niet presenteren op een manier die recht doet aan wie ze zijn….

Personal branding gaat bij ons niet over op een podium staan, vloggen of een interview in de krant. Het gaat wel over hoe je overkomt in een 1-op-1 situatie. Kan je van jezelf laten zien wat je wilt laten zien? Krijgt die ander nu het beeld van jou dat klopt bij wie jij bent? Daar start het mee, in die situaties. Of die nu privé of zakelijk zijn. En uiteraard ook als je voor je team of een groep staat. 

Het is onze filosofie dat alles waardevol wordt als je jezelf kunt meenemen in een situatie. Dat je het zelf ook verdient om beter te laten zien wie je bent en waarvoor mensen/opdrachtgevers/werkgevers bij jou zouden moeten aankloppen en niet bij een ander. Eigenlijk dat je het ook jezelf moet gunnen om meer uit te dragen wie je bent en waar je voor staat. Op een manier die bij jou past. Die comfortabel voelt. Maar dat dit vaak niet lukt. Dat er vaak belemmeringen zijn die ervoor zorgen dat je toch niet jezelf bent of bent geweest. En dat voelt eigenlijk nooit goed.

In ons traject tekenen we jouw verhaal op in woord en beeld, in een mooi boekje. Dit boekje zal verder dienen als jouw kompas. Na afloop van de individuele sessies, nadat jouw verhaal is opgetekend met jouw kernboodschappen kun je meegaan naar de Personal Branding Academy in de Ardennen/België of in Chamonix/Frankrijk. Daar focussen we een weekend of drie dagen op het uitdragen van jouw verhaal: op een podium, in een blog, je LinkedIn profiel, een sollicitatiegesprek en meer. Jij kunt uiteraard zelf de praktische situaties die op jou van toepassing zijn inbrengen.

Op het podium over nut en noodzaak van Personal Branding

Je kunt ons boeken om een serieuze en zeker ook humorvolle presentatie te komen geven over Personal Branding.

We lopen ook langs een aantal van de 32 inzichten uit ons boek. Deze geven je nieuwe inzichten waardoor je beter kunt uitdragen wie je bent, op een manier die bij jou past. Waar je ook bent. In een 1-op-1 situatie of op een podium. En alles daar tussenin.

 

 Wat kun je van ons verwachten?

Personal Branding & Coaching traject van 2-3 maanden

We doen 4 sessies van 3 uur waarin we zullen duiken in jouw leven, persoonlijkheid, passie.

 • Sessie 1: Wat heeft jou gevormd tot wie je vandaag bent? Wat is jouw gebruiksaanwijzing? En wat neem je daarvan mee in je werk?
 • Sessie 2: Wat heeft jou gevormd in je professionele leven? Wie heeft jou geïnspireerd? Waar kom jij je bed voor uit?
 • Sessie 3: Wat zijn de thema’s die jou bezighouden? Welke onderwerpen kleven aan jou en wil je actief uitdragen?
 • Sessie 4: Wij presenteren jouw verhaal/ jouw boekje en we zetten samen de puntjes op de i.
 • Na afloop van het traject krijg je je boekje ook daadwerkelijk in handen.

 

7N60 Personal Branding Academy

Na afloop van de individuele sessies, nadat jouw verhaal is opgetekend met jouw kernboodschappen kun je meegaan naar de Personal Branding Academy in de Ardennen/België of in Chamonix/Frankrijk.

Daar focussen we een weekend of drie dagen op het uitdragen van jouw verhaal: op een podium, in een blog, je LinkedIn profiel, een sollicitatiegesprek en meer. Jij kunt uiteraard zelf de praktische situaties die op jou van toepassing zijn inbrengen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!