Menu

Het team

HET 7N60 C0MMUNICATIE TEAM

0PRICHTER & PARTNER | JA, UIT 1967

DAMARIS BEEMS

Motto: Echtheid, daar gaat het om. Dat maakt alles en iedereen meer waard.

Echtheid, daar gaat het om. Dan wordt alles en iedereen meer waard. Vanuit de overtuiging dat je alles beter overziet als je het in het grotere geheel plaatst. En het impliciete expliciet maken als communicatie pro. Verbindster pur sang en niet bang om haar gefundeerde mening te geven, daarvoor wordt ze immers als communicatie pro ingehuurd. Wereldburger. Nieuwsgierig geboren. Altijd vragen stellen. Scherp ook. De dingen van zoveel mogelijk kanten bekijken. Hekel aan zeuren.  Sparringspartner van CEO’s. Echtheid, maakt alles en iedereen meer waard. Inderdaad, en dat is de focus tijdens de Personal Branding en Coaching trajecten.

Altijd op hoge hakken, met gelakte nagels en rode lippen. Speciale interesse voor de positie van (top) vrouwen in de samenleving.

Facebook Twitter LinkedIn Instagramdamaris@1967ers.nl

PARTNER | NEE, UIT 1968 (een stuk jonger dus)

JORIS VAN ROESSEL

Motto: Jazeker, als het maar echt is

Het gaat mij niet alleen om waarde toevoegen voor de klant, het gaat uiteindelijk om echtheid. Dat vormt zelfs de basis van waaruit je opereert. Vanuit echtheid kun je het meest waardevol zijn voor de klant. En zal de klant jou dus ook op waarde schatten. Dan is de cirkel rond. In mijn gehele loopbaan is dit de rode draad. Als sparringpartner voor CEO’s, zeker ook in Personal Coaching en Branding trajecten, maar ook in de dagelijkse projecten en werkzaamheden. 

Bekijk vanuit echtheid hoe jouw dienst het leven van je klant beter maakt. Als je niet gelooft dat jij het leven van je klant kunt verbeteren, ga dan vooral iets doen waar je wel waarde kunt toevoegen. Of bekijk het nog ruimer: hoe maak ik het verschil in het grotere geheel? Hoe zinvol ben ik bezig? 

 

Facebook LinkedIn joris@1967ers.nl

SCHRIJFWONDER | BIJNA GOED, UIT 1973

INGEBORG VAN LIESHOUT

Motto: zo lang je zelf geïnteresseerd blijft, vergroot je de kans dat een ander dat ook is.

 “Jij denkt er altijd anders over dan de rest,” is wat ik vaak te horen krijg. Dat kun je als een ontmoediging opvatten, ik heb er mijn werk van gemaakt. De vraag achter de vraag zoeken, de dingen van meerdere kanten belichten, als het lukt een probleem omdenken. Wat mij heeft geholpen is mijn werk niet te beschouwen als een te vervullen opdracht maar je af te vragen waarom men iets wil, en wat je zelf zou doen om dat doel te bereiken. Dat alles gebeurt met de soms voor anderen verbazende uber-logica en zorgvuldigheid van een ingenieur.

 Onafhankelijk contentmaker met architectuur en design als focus, blogger en vlogger over alles design en technologie, en wat me verder opvalt. Trekt alle laatjes open. Een hart voor duurzaamheid maar vooral vanwege de veranderingen en kansen die het met zich mee brengt.

Altijd op vakantie. Woonbootbewoner, SUP instructeur, ingenieur en designfreak.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!