Menu

Wat wij doen

WAT 7N60 C0MMUNICATIE DOET

Zonder communicatie verandert er nooit wat

Het is onze filosofie dat communicatie leidend is voor elke gewenste verandering. Van de boardroom tot de klant. En weer terug. De wereld is voortdurend in beweging, organisaties en hun leiders zijn constant bezig om relevant te blijven en de juiste (strategische) keuzes te maken voor de toekomst. Koers te houden. Iedereen mee te krijgen.

Het management, de directie strategisch bijstaan op het gebied van verandercommunicatie. Ook tijdens crises. Communicatie maakt de weg vrij voor nieuwe proposities en verdienmodellen. Creëert een bodem voor een andere proactieve en zelfbewuste houding. Op een wijze die aanslaat en aansluit. Wordt geloofd en die werkt. Die zowel rationeel als emotioneel binnenkomt. We voelen ons betrokken bij de organisaties en de mensen met wie we samenwerken. Dat vind je bij 7N60. Alweer sinds 2001.

Gebruik de slider hieronder om meer te weten te komen over onze specialismen.

 

Verandercommunicatie

Communicatie is de lijm tussen de organisatie en de klant. Het is de basis van je strategisch businessmodel. Zonder je communicatie goed op orde te hebben, ‘verkoop’ je niet wat je wilt verkopen. Of je ‘verkoopt’ minder. Je laat kansen liggen. Of iedereen in de organisatie heeft zijn eigen versie van de werkelijkheid en handelt geheel naar eigen inzicht.

Communicatie staat voor de waarde die je toevoegt. De waarde die je kunt aantonen. De waarde die elk van de medewerkers verhoogt door zijn eigen inbreng.

Communicatie is de basis voor elke verandering. Zowel intern als extern. Wij geloven in verandering door communicatie. Op een resultaatgerichte manier, met beide benen in de werkelijkheid. Waar authentieke, geloofwaardige en eerlijke communicatie daadwerkelijk beweging tot stand brengt. En die onderweg ook meebeweegt, omdat er maar weinig hetzelfde blijft.

Mediatrainingen

Ondanks de vragen, ondanks een camera en ondanks de tijdsdruk toch je verhaal voor het voetlicht kunnen brengen. Dat is voor de meeste mensen een beproeving. Tijdens een mediatraining trainen we woordvoerders, directeuren en CEO’s, maar ook bijvoorbeeld documentairemaaksters die plotseling bij Pauw aan tafel mogen schuiven. Hoe vertel je jouw verhaal op de beste manier? Hoe blijf je sympathiek overkomen ondanks de druk? Met onze jarenlange ervaring in de journalistiek (kranten, radio en TV) én binnen (grote) corporate bedrijven weten we hoe het voor beide kanten werkt. Als woordvoerders in crises (en in goede tijden) hakken we zelf ook regelmatig met het bijltje voor onze klanten. We weten dus waar we het over hebben.

 

Crisiscommunicatie en management

Een recall die op de loer ligt, dreigend faillissement, negatieve publiciteit, reputatieschade. Het is de nachtmerrie van elke organisatie. Het klinkt misschien raar, maar óns hart gaat dan sneller kloppen. Omdat we dan het verschil kunnen maken. De rust terug kunnen brengen en aan ‘damage control’ kunnen gaan doen.

Copywriting

Wij doen niets liever dan mooie verhalen optekenen die graag worden gelezen. Of het nou gaat om ghost writing voor een CEO; relevante en interessante content vinden binnen een organisatie, het optekenen en delen op verschillende relevante kanalen; schrijven van papers en andere content voor b2b-kanalen; schrijven van teksten voor websites en social media; journalistieke producties. We draaien er onze hand niet voor om.

Mediaproducties

De laatste jaren is het steeds belangrijker geworden om heel gericht je doelgroep te bereiken. Hoe gerichter hoe beter. Hoe specifieker en inhoudelijker, hoe interessanter die doelgroep de informatie opneemt. We maken papers, tijdschriften, kranten, e-zines, portals en websites bijvoorbeeld waarmee we bepaalde doelgroepen succesvol bereiken en bedienen namens onze klanten.

Onze Academy's

Dan heb je je kernboodschappen op orde en dan? Hoe verwerk je die in offertes, in een mail, een pitch, een presentatie? Op een manier die bij jou en jouw functie past? Waar jij je comfortabel bij voelt.

Wij bieden een in-house Writers Academy en Presentatie/Pitch Academy, waarbij we leren de kernboodschappen heel praktisch te vertalen naar dagelijkse werksituaties. Onze Academy’s geven we in de vorm van workshops, variërend van 1 tot 4 dagdelen. En die swingen de pan uit. Dat is beloofd.

Wil je meer weten over onze Academy’s. Kijk dan op onze Academy pagina op deze site.

 

Personal branding

Je bent meer dan je werk, je huidige baan. Je neemt jezelf mee, de ervaringen die je misschien opdeed als kind, keuze voor je studie, thema’s die je belangrijk vindt in het leven, inspirators, ‘life changing moments’ in je werkend leven. Hoe ouder je wordt, hoe minder je cv er toe doet. Het gaat meer om wie jij bent, jouw persoonlijkheid. In een personal branding en coaching traject brengen we dit allemaal samen in jouw verhaal, jouw kompas. Een verhaal met jouw kernboodschappen dat je kunt gebruiken op verschillende ‘podia’: intern, in zakelijke gesprekken, sollicitaties, tijdens het netwerken, in interviews of bij het kiezen van congressen waar je wilt spreken.

Wil je meer weten? Kijk dan op onze ‘Personal Branding’ pagina.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!